Home Over Foibos Waarom Metingen Nieuws Referenties Contact Voorwaarden

Zuivering de bron van al het leven


Onze gezondheid hangt ook nauw samen met het vocht wat we per dag drinken, en wat voor vocht we binnen krijgen. Iedereen weet dat b.v. alcohol een tekort aan vocht kan geven. Tevens transporteert vervuild water ziekten.
Minder bekend is dat er in het kraanwater, ook in Nederland, dus bij u uit de kraan, ook de nodige verontreinigingen bevat. (zie ook o.a. het kort geding uit 2003 tegen Bart Heyning van een waterleidingbedrijf).
Er zitten veel meer stoffen in het water die niet bijgehouden hoeven te worden volgens het drinkwaterbesluit. Tevens komen er steeds meer medicijnen in het grondwater terecht die tevens niet uit het water gefilterd wordt en weer in het drinkwater terug te vinden is. Het water dat dus bij u uit de kraan komt.
Water is de bron van al het leven, als we dagelijks gezond en genoeg water drinken wordt ons lichaam beter gevoed en kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd. Dit bevordert een gezond leven.

Wat maakt de Keosan filters Uniek?

  • CERAMISCH FILTER – Dit verwijdert, kalk’bezinksel en kiemen door een filter van 0.2micron. (ter vergelijking een bacterie is tussen de 0.25 en 1 micron
  • ZILVER - Gemengd met Geactiveerde koolstof verwijderd dit chloor, organische chemicalien, slechte geuren en kleurstoffen.
  • ZEOLIET – Is een zuiverend filter, verwijdert harde metalen en maakt het water zacht.
  • SILICA ZAND – Dit verwijdert zuurcomponenten, voorkomt algenvorming en geeft een lekkere smaak aan het water.
  • MINERAAL ZAND – De minerale unit voegt mineralen en zuurstof toe, regelt het ph-gehalte teneinde de alkaline te minderen en het ph-evenwicht te herstellen in het lichaamsvocht.
  • MAGNEET – Het menselijk lichaam is gemagnetiseerd door de magnetische aardkern, en heeft daardoor een eigen magnetisch veld. Het kraantje aan het filter is voorzien van magneten, volgens de nieuwste watertechnologie. Gemagnetiseerd water heeft een hexagonale(zeshoekige) structuur die harmonisch werkt met ons lichaamsvocht.
Er zijn meerdere type waterzuiveringsapparaten verkrijgbaar, tevens is er een bidon voor mee op reis.

Wilt u meer informatie over dit product, of wilt u iets bestellen, dan kunt u ons telefonisch bereiken op tel: 06-33727550
of door gebruik te maken van ons CONTACTFORMULIER
Prijzen en fabrieksdocumentatie op aanvraag.